ДОЧЕК ПРВАКА

Сваког септембра са радошћу дочекујемо нову генерацију првака. Припремили смо свечани пријем и представу припремљену само за њих.

Представу су извели ученици сада већ четвртог разреда уз помоћ својих учитеља.

Ученицима и родитељима обратили су се директорка школе Драгана Којић, а након тога и председник општине Богатић Ненад Бесеровац. Ученицима су добили пригодне поклоне.

Пуно среће и успеха драги првачићи жели вам колектив.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Као и сваке године прва недеља октобра посвећена је деци. У нашој школи од 1.10. до 5.10. ученици су учествовали и разним ваннаставним активностима, наставници и учитељи  су били ту да их бодре.

Први дан поршао је у знаку најбоље маске. Ове године тема је била ,,Ликови из цртаних филмова“. Жири је имао тежак задатак.

Други дан ученици су показали колико имају борбе у себи. Најзаинтересованији су били за трку ,,везаних ногу“. Смех, навијање орио се фискултурном салом. Победнице су биле девојчице седмог разреда Драгана Јовановић и Милица Јошић.

Трећег дана ученици су показивали своје таленте. Неки су цртали, неки певали, неки глумили. Тешко је било одлучити се.

Четвртог дана организован је ,,Базар“. Ученици су продавали-куповали, а сав новац је искоришћен за награде најбољих током дечије недеље.

Пети дан играо је се турнир у малом фуцбалу категорија дечака од 5. до 8. разреда. Прво место освојило је 8-1, друго место 6-1 и треће место 5-1. Честитамо свим ученицима. Захваљујемо се ученицима и родитељима што су допринели овако богатој Дечијој недељи.

У холу школе у част дечије недеље изложени су радови ученика.

izlozba3.jpg
Дечија недеља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *