Похвала „Ученик генерације“ у школској 2018/2019.  години додељена је Aђели Вуковић. Носилац је Дипломе „Вук Караџић“ и специјалних диплома из српског језика и биологије.

Током школовања показала је амбициозност, упорност и спремност да се бори за своје циљеве. Показала је свестраност – била је подједнако успешна у природним и друштвеним наукама. Част  је било предавати  таквој ученици. Она је ведра девојчица, увек спремна да помогне другарима. Правична је и спремна да каже истину и заштити слабијег. Она је одговорна и поуздана. Кад год је било потребно да се нешто уради прецизно, креативно,  брзо и добро, да се школа представи на најбољи начин, увек смо знали да можемо рачунати на њу. Активно је учествовала у друштвеном животу школе, на разним школским свечаностима, хуманитарним приредбама… Математички прецизна и тачна, али исто тако уметнички отворена, креативна и емотивна. Њена вредноћа и предан рад крунисани су бројним похвалама. Била је увек тиха и сталожена, ненаметљива али упечатљива, вредна и сигурна у то што ради.

Иначе, од других не очекује ништа, и не планира да околину мења или обликује по себи. Она учењем и радом на себи мења и изграђује свој поглед на стварност. По томе би могла бити узор и нама старијима.

Чућемо ми још о Анђели, и с поносом истицати да је била у нашем 81.

Још једном све честитке Анђели и њеној породици.

Ученик генерације 2018/2019
Анђела Вуковић – Ученик генерације 2018/2019. године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *